top of page

Om Clinicen

2V1A1637.jpg
2V1A1766 2.jpg

Hästnet Digital Clinic - Carl Hedin 

i samarbete med SEB, Hööks och K9.

Söndagen den 28 mars kl. 20.00


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med SEB, Hööks och K9.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt. 
 

I denna digitala clinic befinner vi oss på Särö utanför Kungsbacka för att träffa dressyrryttaren och influencern Carl Hedin för ett personligt möte med dressyrhästen i fokus. 

Carl Hedin är dressyrryttaren som vågar vidga sina vyer och som inte vill blir placerad i ett fack. Han delar dagligen med sig av sitt liv som ryttare och vardagen hemma på Särö till tusentals följare och är idag en av Sveriges största ridsportsprofiler på sociala medier. 

Vi är glada över att kunna presentera en clinic med dressyrhästen i fokus där vi bland annat kommer att få ta del av Carls tankar kring vikten av att hitta ett system som man tror på. Carl pratar även om att kunna hitta inspiration från ryttare inom andra discipliner för att själv utvecklas samt om vikten av att förstå sin häst som individ för att på bästa sätt kunna utforma och planera sina träningspass.

Carl delar även med sig av personliga tankar kring framgång, prestation, sociala medier och hur man vågar följa sin egen väg. Mycket inspiration, tänkvärda tips och övningar utlovas i denna digitala clinic!Clinicen är gratis och kommer att streamas den 28 mars   

kl 20.00 på Hästnet, Youtube och Facebook. Mer information och anmälan hittar du via knappen nedan.

Sponsorer

1200px-SEB_logo.svg.png
Hööks_Logo_PMS.png
k9HORSElogo!(HORSE)2-(1).jpg
bottom of page