top of page

HÄSTKRAFTER MÖTER HÄSTKRAFTER

DSC05631.jpg

Känslan av att flyga fram i full galopp och sitta bakom ratten på en bil som lyder din minsta vink är två snarlika upplevelser. Land Rover har haft en passion för ridsporten i över 30 år och alla våra bilar andas legendarisk kompetens, uthållighet och prestanda.

Egenskaper som går igen inom ridsporten.

 

Här nedan presenterar vi tre av våra mest lysande stjärnor – vilken blir din nästa parhäst?

DSC05503.jpg

Range Rover Evoque 

Designikonen med 225 prisrosetter
Billån från 4.405 kr/mån*

 

DSC05509.jpg

RANGE ROVER EVOQUE

Range Rover Evoque är parhästen för dig som uppskattar lyx, komfort och modern teknik. Den har kammat hem fler än 225 bilpriser – däribland ”Årets SUV” samt ”Världens vackraste bil” och sålts i över 800 000 exemplar. Interiören är minimalistisk med enkla linjer och den dubbla intuitiva pekskärmen Touch Pro Duo ger dig snabb tillgång till alla tekniska funktioner. Fyrhjulsdriften och det prisbelönta systemet Terrain Response 2 gör körningen trygg i alla väder. Evoque kan dessutom vada i vattendjup på upp till 60 centimeter och dra upp till 2.000 kg.

BANBRYTANDE TEKNIK

Range Rover Evoque var den första bilen i världen med ClearSight Ground View som gör motorhuven ”osynlig” genom att projicera kamerabilden på den övre pekskärmen för att visa föraren en 180-graders vy under bilens framparti. Perfekt när du ska manövrera i smala gränder, trånga tävlingsområden och ha stenkoll på diverse djur, höbalar och andra hinder. Ingår gör också ClearSight inre backspegel, som förvandlar backspegeln till en högupplöst videoskärm med ett enda knapptryck, och visar vad som finns bakom bilen. Denna funktion är ovärderlig om sikten bakåt skyms av stallkompisar eller packning.

KÖR UPP TILL 55 KM PÅ EL

När du väljer Range Rover Evoque som laddhybrid får du det bästa av två världar. En effektiv bensinmotor i kombination med en kraftfull elmotor. Du väljer själv om du vill köra helt eller delvis på el. I det rena eldriftsläget kan du njuta av upp till 55 km* utsläppsfri körning och uppladdning till 80 % tar endast 30 minuter med hjälp av en DC-snabbladdare.

LÄS MER

BOKA PROVKÖRNING

FÅ EN OFFERT

DSC05519 (1).jpg

Discovery Sport

Äventyrslystna familjefavoriten

Billån från 4.315 kr/mån*

 

DSC05542.jpg

DISCOVERY SPORT

Vår kompakta SUV Discovery Sport har aldrig varit bättre. Interiören bjuder på premiumdetaljer som exklusiv kromdekor, fanerinslag och säten med möjlighet till både uppvärmning och nerkylning. Förutom fyrhjulsdriften, som är standard, kan du se fram emot adaptiv farthållare med styrassistent, trötthetsvarnare och Terrain Response 2 som låter dig växla mellan körlägen anpassade för bland annat sand, gräs, snö och lera. Discovery Sport är en mångsidig familjefavorit med perfekt balans mellan kompetens och elegans. Alla äventyr är inom räckhåll och den flexibla 5+2 säteslayouten ger plats för upp till sju upptäcktsresanden.

RIK PÅ TEKNIK

Den interaktiva förardisplayen har superskarp upplösning och ger dig snabb och bekväm tillgång till din mobiltelefon, media och andra utvalda funktioner. Det innovativa systemet Adaptive Dynamics gör färden ännu bättre och behagligare tack vare övervakning av hjulens position och karossens rörelser. Sen finns andra godbitar som Wade Sensing och den ovärderliga ClearSight backspegeln att upptäcka.

FINNS SOM LADDHYBRID

Precis som Range Rover Evoque finns Discovery Sport som laddhybrid. Då kombineras en effektiv bensinmotor med en kraftfull elmotor. Du kan när som helst gå över till ren eldrift där du kan njuta av upp till 55 km utsläppsfri körning*. Uppladdning till 80 % tar endast 30 minuter med hjälp av en DC-snabbladdare.

LÄS MER

BOKA PROVKÖRNING

FÅ EN OFFERT

DSC05355.jpg

Discovery

Klassens ljus som drar 3.500 kg

DSC05384.jpg

DISCOVERY

Discovery ser inte bara ut att vara hemma i staden, utan briljerar förstås även i alla andra miljöer. Det är en Land Rover in i märgen med distinkt form, sju fullstora säten och oslagbar prestanda. Discovery lyfter släpvagnskörning till en helt ny nivå med klassens bästa dragkapacitet på upp till 3.500 kg och en mängd smarta hjälpsystem. Optimerad geometri i kombination med innovativ teknik säkerställer att den levererar klassledande kapacitet oavsett rådande körförhållanden. En bil för dig som vill ha en pålitlig parhäst som älskar att dra tungt och lätt rymmer allt du behöver.

MAGISKA SÄTEN

I Discovery finns det alltid plats att koppla av. De sju fullstora sätena utgör en perfekt balans mellan komfort och mångsidighet. Med tillvalet Intelligent Seat Fold kan du konfigurera den andra och tredje sätesraden med hjälp av omkopplare i lastutrymmet eller via bilens pekskärm. Du kan till och med ställa om sätena när du inte sitter i bilen, via appen InControl Remote.
 

BACKA SOM ETT PROFFS

Tillvalet Advanced Tow Assist hjälper dig att styra hästsläpet och bilen vid backning med hjälp av den roterande Terrain Response 2-kontrollen. När en dragkrok monteras kommer systemet att kontrollera fordonets styrning för att uppnå den önskade banan för släpet, vilken visas på infotainment-skärmen.

LÄS MER

BOKA PROVKÖRNING

FÅ EN OFFERT

UPPTÄCK MER

*Angivna kampanjpriser gäller: Range Rover Evoque Signature SE P200 AWD AUT MY 20,5, från 489.900 kr, bränsleförbrukning från 9,0 l/100 km, CO2-utsläpp från 206 g/km, WLTP. Miljöklass Euro 6D. Discovery Sport Signature SE D180 MY 21, från 479.900 kr, bränsleförbrukning 7,0-7,7 l/100 km, CO2-utsläpp 192 g/km, WLTP. Miljöklass Euro 6DF. Discovery Signature 7 D306 4WD AUT MY 20 från 699.900 kr, bränsleförbrukning från 11,8 l/100 km, CO2-utsläpp 310 g/km, WLTP. Miljöklass Euro 6DF. Billån beräknat med 3,95 % ränta, kontantinsats 25 %, restvärde 50 % och 36 månader avtalstid. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med 695 kr respektive 60 kr. Med reservation för sedvanlig kreditprövning. Faktisk räckvidd är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, utrustning etc. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Gäller lagerbilar.

bottom of page