top of page

Med passion som drivkraft!

Missa inte SEB Talks kostnadsfria sändning "Med passion som drivkraft!"

Deltagande gäster är bl.a OS -ryttarinnan Lisen Bratt Fredriksson, Jenny Stråhle, grundaren av Ridesum samt Johan Edfeldt, grundare Star Stable. Mer info nedan!

SE SÄNDNINGEN HÄR!

Sverige är Europas nästa hästtätaste land efter Island vilket gör Sverige till en stormakt på ridsportskartan. Det är den tredje största ungdomsidrotten och ridsporten har stora idrottsliga framgångar internationellt. 

I den här sändningen kommer vi fokusera på passion, och framförallt passionen för hästsporten. Där passionen har visat vägen för våra gäster som har vågat driva igenom sina drömmar till att utveckla nya lösningar och som nu driver framgångsrika företag.

I denna sändning kommer vi fokusera på passion, och framförallt passionen för hästsporten. Där passionen har visat vägen för våra gäster som har vågat driva igenom sina drömmar till att utveckla nya lösningar och som nu driver framgångsrika företag.

En av våra gäster i studion är f.d. OS-ryttarinnan, sommarprataren och affärskvinnan Lisen Bratt Fredricson som bl.a driver stall för elithästar tillsammans med maken och OS-guldmedaljören Peder Fredricson. De driver tillsammans Grevlunda gård samt Peders elitsatsning och under 2021 klev han upp på första plats i världsrankingen. 

 

Vi möter även Jenny Stråhle, Ridesum och Johan Edfeldt, Star Stable som båda har skapat verksamheter med den digitala tekniken som grund. Vi får höra om deras historia och hur deras bolag startade och varför? Hur deras eller andras passioner ledde fram till deras sysselsättning.  

bottom of page