top of page

Hästnet Sommarspecial 2022
 

I samarbete med

ATG_Huvudlogotyp (1).png
travskola.webp
Logga-Lassie.png
DV_JBV_farg_rgb.png
P7101978.jpg

Om Clinicen

P6143605.jpg
P6143534.jpg

Hästnet Sommarspecial 2022

 

Fyra söndagar i Juli (10, 17, 24, 31)

Sommaren är räddad!

 

Hästnet Sommarspecial är tillbaka och i år blir den någonting alldeles extra. Tillsammans med två av Sveriges absolut mest lovande unga ryttare får vi följa med under förberedelser, träningar och deltävlingar och till sist den stora finalen av lag-SM i Falsterbo.


Ryttarna som står i fokus i vår sommarspecial i år är inga mindre än Kajsa Björe och Alice Tapper. Två lovande unga talanger som presterar på hög nivå både individuellt och i lag. Tillsammans rider de för hopplaget Jump Club och är två av lagets ekipage som i år tävlar SM tillsammans.


I avsnitt 1 får vi veta mer om vilka Kajsa och Alice är; Hur länge har de ridit? Vad har de för mål med sin ryttarkarriär, vilka är hästarna vi kommer att få se de träna och tävla i den här serien? Och hur är det egentligen att rida i lag? Vi introduceras också för sommarens första träningstips från tjejerna, som tillsammans presenterar en av sina favoritövningar, på ridbanan hemma hos Kajsa.


Avsnitt 2 tar oss med till Sundbyholm och en av två deltävlingar. Här får vi se tjejerna förbereda sig och sina hästar och vi får också ta del av deras egna reflektioner vid tävlingsdagen slut. Övning nummer två, som vi får ta del av i det här avsnittet, lär oss mer om hur du kan träna din häst hemma, inför eller mellan tävlingar.

I avsnitt 3 fortsätter vi att få tips från Kajsa och Alice som visar ännu en av sina favorit-övningar. Vi får också följa med på den sista kvaltävlingen inför finalen i Falsterbo och se hur laget tillsammans kämpar för en finalplats. 

I avsnitt 4 är det dags för den stora finalen i Falsterbo och det blir här fullt fokus på Kajsa och Alice förberedelser. Hur packar man inför en tävling och vad är viktigt att tänka på när du tävlar i lag?

bottom of page