top of page

Digital Clinic

Fatta galoppen med din travhäst

I samproduktion med

ATG_Huvudlogotyp.png
1.jpg
Untitled design-Max-Quality.jpg
2.JPG

Om Clinicen

Fatta galoppen med din travhäst - digital clinic i samarbete med ATG och Stiftelsen life after racing.

Söndagen den 6 december kl. 20.00


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med ATG och Stiftelsen life after racing.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt. 

Hästnet bjuder in alla användare till en kostnadsfri digital clinic i stolt samarbete med ATG och stiftelsen Life After Racing.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt. 

Som en uppföljare till den tidigare digitala clinicen "Uppsutten träning av travhästen", kommer här en clinic på temat "Fatta galoppen med din travhäst". I den här clinicen kommer hopptränaren och hippologläraren Py Jägerdén återigen träffa två ekipage, och den här gången står galoppfattning på schemat.

Kvällens ekipage:

Malin Bergström och Galactica

Galactica är regerande SM-vinnare i monté och kommer att få jobba på stärkande tempoväxlingar tillsammans med sin tränare Malin Bergström. 

Anna Erixon och Digital Promise

Ekipage nummer två är montéryttaren och travtränaren Anna Erixon som rider sexåriga Digital Promise. Tillsammans med Py ska Anna introducera galoppfattning för Digital Promise, vilket är helt nytt för stoet - och vilket också visar sig vara lättare sagt än gjort.

 

Clinicen är gratis och kommer att streamas den 13 december kl 20.00 på Hästnet, Youtube och Facebook. Mer information om hur du gör för att delta hittar du längre ner.

Sponsorer

ATG_Huvudlogotyp.png
logo-after-life-racing.png
2.JPG

Vad händer när
tävlingskarriären är slut?

Life after Racing är en Insamlingsstiftelse med syfte att skapa möjligheter och ge förutsättningar för travhästar till ett fortsatt värdigt liv efter avslutad tävlingskarriär, och därtill sprida kunskap om travhästen och möjliggöra värdefulla möten mellan hästar och människor.

Vill du veta mer om arbetet och stötta travhästens fortsatta liv efter karriären?

bottom of page