top of page

Hästnet Digital Clinic

Unghästverkstaden

Borga_SE ledande ridhus_SE.png

I samarbete med

Kingsrod_logo_svart-png.png
Hippologotyp_med_s.png

Om Clinicen

2V1A9830.jpg
2V1A9775.jpg

Hästnet Digital Clinic - Unghästverkstaden

i samarbete med Borga, Kingsröd och Hippo foder.

Söndagen den 28 februari kl. 20.00


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med Borga, Kingsröd och Hippo foder.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt. 
 

Vi på Hästnet är glada över att få presentera en digital clinic där unghästen står i fokus! Vi träffar Björn Svensson som tillsammans med sin sambo Frida driver utbildningsstallet Unghästverkstaden på sin gård utanför Finspång. I clinicen kommer vi få ta del av Björns tankar och träningsfilosofi kring den unga tävlingshästen. 

Vad är viktigast under tävlingshästens första utbildningsår? Hur gör man för att skapa en trygg individ med bra förutsättningar för framtiden? Och hur ska man rannsaka sig själv som ryttare när saker inte går som man tänkt? Mycket kunskap, inspiration och nyttiga övningar utlovas i denna clinic!

Björn Svensson är en av Sveriges mest anlitade unghästutbildare och i sin verksamhet med namnet Unghästverkstaden anlitas han av hästägare för att utbilda unghästar från inridning till färdig tävlingshäst. När det kommer till unghästar har Björn en tydlig vision om vad som gäller för att lyckas. Det handlar om att vara ödmjuk mot hästen och bygga trygga individer som tror på sig själva och sin förmåga.Clinicen är gratis och kommer att streamas den 28 februari   

kl 20.00 på Hästnet, Youtube och Facebook. Mer information och anmälan hittar du via knappen nedan.

Sponsorer

Borga_SE ledande ridhus_SE.png
Kingsrod_logo_svart-png.png
Hippologotyp_med_s.png
bottom of page