top of page
_J1A3991-Redigera.jpg
_J1A4055-Redigera.jpg

Om Clinicen

Hästnet Digital Clinic - Kristian von Krusenstierna


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med K9 horse, Safehorse, Leksands knäckebröd och Distriktsveterinärerna. 

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt.

 

Följ med hem till Kristian von Krusenstierna, grand prix-ryttaren som inte bara har stora framgångar på tävlingsbanorna, utan också är en omtyckt och prisbelönad tränare. Kristian driver tillsammans med sin familj en av Stockholms största ridskolor, Ågesta gård och ridskola, strax söder om Stockholm. Till gården välkomnas vi för att under den här digitala clinicen få ta del av tips och inspiration i en minst sagt inspirerande miljö.

Den här clinicen riktar sig till alla - likväl elitryttare som ridskoleelev och övningarna kan med fördel användas oavsett utbildningsnivå. Kristian kommer att visa oss hur du med små enkla medel kan träna din sits och vi får svar på varför den lodräta sitsen är en förutsättning för bra ridning. I del två av kliniken möts vi av två ridskoleekipage som tränar hörnpassering och halvhalter och i clinicens sista del får vi se Kristian själv till häst där han pratar vidare om ryttarens inverkan och hur vi kan tänka för att i ridningen få den reaktion vi önskar av vår häst.

 

Missa inte detta inspirerande möte i

Hästnet Digital Clinic - Kristian von Krusenstierna, premiär den 20 mars kl. 20.00!

Sponsorer

k9HORSElogo!(beyond) outlinad.png
safehorse_logo12.png
nedladdning.png
DV_JBV_farg_rgb_edited.png
bottom of page