top of page

Om Clinicen

2V1A4002.jpg
2V1A3879.jpg

Hästnet Digital Clinic - Fredrik Jönsson 

i samarbete med Sveland Djurförsäkringar, Vida Stallströ och Trikem.

Söndagen den 30 maj kl. 20.00


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med Sveland Djurförsäkringar, Vida Stallströ och Trikem.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt.

 

I denna clinic har vi det stora nöjet att hälsa på landslagsryttaren Fredrik Jönsson hemma på hans gård i Flyinge där han tillsammans med sin fru Piia Pantsu bedriver hästverksamhet på allra högsta nivå. Fredrik är en av Sveriges mest rutinerade ryttare med en lång karriär i bagaget. Han har medaljer från SM och NM i fälttävlan på ponny och tog en individuell 13e plats under OS i Atlanta 1996. Efter en lång och framgångsrik fälttävlanskarriär bytte Fredrik gren och gick över till banhoppning. 2018 vann Fredrik Svenska folkets hjärta när han tillsammans med sin Coldplay var med och tog ett lagsilver vid VM i Tryon. 


I detta unika möte delar Fredrik generöst med sig av sina tankar kring unghästar och hållbar träning och om det långsiktiga och gedigna arbetet som ligger till grund för alla framgångar. Vi pratar även om Fredriks uppväxt och den erfarenhet han samlat på sig under åren. Vad det betytt för honom att få lära sig häst från tidig ålder och varför han tycker att det är så viktigt att inte tappa bort glädjen och kärleken till hästarna i satsningen mot toppen. 


Clinicen är gratis och kommer att streamas den 30 maj   

kl 20.00 på Hästnet, Youtube och Facebook. Mer information och anmälan hittar du via knappen nedan.

Sponsorer

POS logo Hållb OpMask stor.png
Vidastallströ och vida.jpg
Trikem Pos@2x.png
bottom of page