top of page

Hästnet Digital Clinic

Louise "Lussan" Nathhorst

BGRDN_logo_CMYK_svensk.png

I samarbete med

ATG_Huvudlogotyp.png
DV_JBV_farg_rgb.png

Om Clinicen

2V1A2536-2.jpg
2V1A2721.jpg

Hästnet Digital Clinic - Louise "Lussan" Nathhorst

Söndagen den 25 april kl. 20.00

 

Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med Brogaarden, ATG och Distriktsveterinärerna.

Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt. 

I denna Digitala clinic möter vi Sveriges dressyrdrottning Louise “Lussan” Nathhorst på Hogsta Ridanläggning utanför Drottningholm i Stockholm. Under clinicen kommer vi även att få träffa tre av Lussans elever för att prata om allt från träningsupplägg till vikten av att ha en bra mentor. 

 

Louise “Lussan” Nathhorst är en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika dressyrryttare. Hon har ridit inte mindre än 5 Olympiska Spel och tog en bronsmedalj under OS i Los Angeles 1984. 1998 stod Lussan högst upp på prispallen i Göteborg och är den hittills enda svensk som vunnit en världscupfinal i dressyr. 

 

Genom sin långa och framgångsrika karriär har Lussan betytt oerhört mycket för svensk dressyrsport. Det brinnande intresset för hästarna och dressyren är fortfarande lika stort och idag hjälper Lussan även yngre ryttare med träning och coachning. Genom Ridsportförbundets utvecklingsprogram ATG hopp och talang har Lussan nära samarbeten med de unga dressyrtalangerna Alva Lander och Filippa Norrman.

 

Tillsammans med Alva och Filippa kommer Lussan i denna digitala clinic att prata om dressyrens grunder, hållbart träningstänk och även dela med sig av sina absoluta  favoritövningar! 

Clinicen är gratis och kommer att streamas den 25 april   

kl 20.00 på Hästnet, Youtube och Facebook. Mer information och anmälan hittar du via knappen nedan.

Sponsorer

BGRDN_logo_CMYK_svensk.png
ATG_Huvudlogotyp.png
DV_JBV_farg_rgb.png
bottom of page