top of page

Hästnet Digital Clinic
Sanna Lundell 

I samarbete med

BGRDN_logo_CMYK_svensk.png
k9HORSElogo!(beyond) outlinad.png
uhip_RGB_NEG.png

Om Clinicen

2V1A3727 (kopia)-2.jpg
2V1A3102 (kopia)-2.jpg

Hästnet Digital Clinic - Sanna Lundell 


Hästnet bjuder in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med Uhip, Brogaarden och K9.

I den här Clinicen har vi den stora glädjen att få besöka Sanna Lundell hemma på hennes fantastiska gård Stora Lundby. Sanna är författare, journalist, föreläsare och bloggare. Hon är radiopratare i Karlavagnen och driver tillsammans med Ann-Söderlund podcasten “Inte din morsa”. Vad många inte vet är att Sanna även har ett stort och brinnande intresse för hästar, ett intresse som funnit med sedan barnsben då Sanna förälskade sig i Astrid Lindgrens sagohästar. 

 

I dag upptar hästarna en stor del av Sannas liv, men vägen dit har inte alltid varit spikrak. I denna clinic tar Sanna oss med på en personlig resa, en resa om hur man kan hitta sig själv på ett djupare plan genom sin relation till hästarna. Vi pratar om Natural Horsemanship och om skillnader och likheter med den klassiska ridningen. Sanna visar hur hon tränar sina hästar från marken, och varför denna träning är grunden i allt hon gör tillsammans med hästarna.

 

I clinicen möter vi även en av Sannas äldsta barndomsvänner, Lisa Thorngren. Lisa är utbildad inom hästbaserat lärande och driver verksamheten “Lära med Hästar”. Ett initiativ som syftar till utveckla barns förmågor inom ledarskap, kommunikation och samarbete - med hästen som lärare! 

 

Missa inte denna mycket inspirerande clinic, om ledarskap, trygghet och relationen till hästarna. 

Hästnet Digital Clinic - Sanna Lundell, premiär den 14 november kl. 20.00!

2V1A3399 (kopia).JPG
2V1A3614-2.jpg

Sponsorer

BGRDN_logo_CMYK_svensk.png
k9HORSElogo!(beyond) outlinad.png
uhip_RGB_NEG.png
bottom of page